Persondatapolitik

Persondatapolitik

Som led i samhandel med kunder og leverandører registrerer vi nødvendige og lovkrævede oplysninger som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mail, CVR-nummer og bankoplysninger. Behandlingen af oplysningerne foretages i overensstemmelse med EU persondataforordningen, herunder reglerne om sletning, ret til indsigt og indsigelse. Vi videregiver ikke personoplysninger uden særskilt lovhjemmel eller samtykke.

Oplysninger
Hos Weesgaard Mechanical Support, er vi forpligtet til at beskytte dine persondata og vi respekterer din personlige integritet, når du korresponderer med os.

Når din virksomhed handler med Weesgaard Mechanical Support, giver I samtidig samtykke til at Weesgaard Mechanical Support må behandle oplysningerne i forbindelse med bestilling, levering og fakturering samt til brug for statistik.

Weesgaard Mechanical Support registrer oplysninger om virksomhedernes navn, adresse og telefonnummer, samt kontaktoplysninger på modtageren.

Medarbejderne hos Weesgaard Mechanical Support har adgang til oplysninger til brug for pakning, levering og fakturering.

Oplysningerne slettes senest 5 år efter regnskabsperiodens udløb.
Efter reglerne i persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger, vi har registreret. Hvis du ønsker indsigt i oplysningerne, bedes du sende en mail til info@www.weesgaardms.com. Fra tid til anden kan vi revidere vores persondata politik. Hvis vi beslutter at gøre det, vil vi offentliggøre ændringerne på denne side.

Cookies
En cookie er en lille bid information om brugeren i form af en txt-fil, som udveksles mellem browser og server.

Det foregår ved, at webstedet lægger en lille tekstbesked – en såkaldt cookie – på din computer. Cookies er en almindeligt brugt standard på internettet.

Cookies kan ikke overføre virus. I de fleste browsere kan du både slette og styre administrationen af cookies.

Statistik
For at kunne forbedre og videreudvikle webstedet fører vi statistik over, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden, dvs. hvorfra, på hvilke sider der bliver klikket på og hvor længe. Statistikken er anonym og bruges f.eks. til at se hvilke sider der bliver læst mest. Det er ikke muligt at se oplysninger om den enkelte brugers besøg på webstedet.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores fortrolighedspolitik, kan du e-mail til os på info@www.weesgaardms.com